Konstantin Filippou: Ο 2άστερος σεφ που έμαθε τους Βιεννέζους να τρώνε φάβα και μπραντάδα

Στο ομώνυμο 2άστερο εστιατόριό του, ο avant-gardist Ελληνοαυστριακός σεφ αντλεί έμπνευση από το διπλό πολιτισμικό background του και σερβίρει την ουσία της αληθινής απόλαυσης, δηλαδή γεύσεις καθαρές και άριστη πρώτη ύλη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr