Μπιτόκ αλά ρους
22.05.2017
10:00
Το περίφημο πιάτο με μπιφτέκια και τηγανητά αβγά, που ήταν πολύ της μόδας τις δεκαετίες ’50, ’60 και ’70 και θεωρείται από τα κλασικά πιάτα της αστικής αθηναϊκής κουζίνας, βρίσκουν και σήμερα μία θέση στο τραπέζι μας και ενθουσιάζουν με τη γεύση τους μικρούς και μεγάλους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr