Θες να ζήσεις περισσότερο; Να τρως κόκκινες καυτερές πιπεριές!
18.01.2017
09:00
Σου αρέσουν τα πικάντικα φαγητά; Σου έχουμε πολύ καλά νέα, μιας και νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα υποστηρίζει ότι οι κόκκινες καυτερές πιπεριές -βασικό συστατικό των πικάντικων πιάτων- συνδέονται με μείωση κατά 13% της θνησιμότητας, κυρίως από έμφραγμα ή εγκεφαλικό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr