Θες να ζήσεις περισσότερο; Να τρως κόκκινες καυτερές πιπεριές!

Σου αρέσουν τα πικάντικα φαγητά; Σου έχουμε πολύ καλά νέα, μιας και νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα υποστηρίζει ότι οι κόκκινες καυτερές πιπεριές -βασικό συστατικό των πικάντικων πιάτων- συνδέονται με μείωση κατά 13% της θνησιμότητας, κυρίως από έμφραγμα ή εγκεφαλικό.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr