Στριφτόπιτα με ανεβατό και πιπεριές
27.10.2017
13:20
To ανεβατό είναι ένα λευκό, αλοιφώδες τυράκι από πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα ή μίγμα των δύο, με πλούσια, κρεμώδη υφή και ελαφρώς πικάντικη γεύση που παράγεται στο Νομό Γρεβενών και στην επαρχία Βοΐου Νομού Κοζάνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr