Μπορεί ο ήχος να επηρεάσει την αντίληψή μας για τη γεύση του φαγητού;

Δεν είναι πλέον μόνο ο τρόπος μαγειρέματος, τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά αυτά που καθορίζουν τη γεύση ενός φαγητού.

Νέες επιστημονικές έρευνες υποστηρίζουν πως στη λίστα πρέπει να μπει και ο ήχος.

Διαβαστε περισσότερα στο www.olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr