Κοτόπουλο με λουίζα, φασκόμηλο και λεμονόφυλλα

Μερικά τρυφερά κλαράκια λουίζας, φύλλα λεμονιάς, λίγα φυλλαράκια φασκόμηλο και μπόλικο μεράκι μπορούν να κάνουν τη γεύση ενός κοτόπουλου να πάει στα ύψη!

Από τον Ηλία Μαμαλάκη

Διαβάστε περισσότερα στο www.olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr