Καρέ αρνιού με μυρωδικά και πουρέ μελιτζάνας

Όταν λέμε καρέ, εννοούμε ολόκληρο το κομμάτι με τα παϊδάκια, χωρίς να έχουν κοπεί ένα ένα.

Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται, το καρέ έχει διαφορετική γεύση από τα κομμένα παϊδάκια, ενώ το ψήσιμο με μυρωδικά και γαλέτα του δίνει άλλη γεύση.

Από τον Ηλία Μαμαλάκη

Διαβάστε περισσότερα στο www.olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr