Ντομάτες προβενσάλ

Μια συνταγή που μας έρχεται από το γαλλικό εδεσματολόγιο.

Ψημένες ντομάτες, αρωματισμένες με κρεμμυδάκι, σκόρδο και μαϊντανό. Τρώγονται και ζεστές και κρύες, γίνονται γαρνιτούρα σε ψητό κρέας, σάλτσα για μια ζεστή μακαρονάδα, αλλά τρώγονται και ως κυρίως πιάτο με συνοδεία φέτας.

Από τον Ηλία Μαμαλάκη

Διαβάστε την συνταγή εδώ www.olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr