Κολοκυθοανθοί γεμιστοί τηγανητοί

Όταν είναι στην εποχή τους, τους βρίσκετε σε λαϊκές, μανάβικα κλπ.

Οι κολοκυθοανθοί είναι τα άνθη των κολοκυθιών. Διαλέξτε όσο μεγαλύτερο άνθος μπορείτε. Το μυστικό της συνταγής: Μην βάλετε τους κολοκυθοανθούς στο ψυγείο, θα μικρύνουν και θα “μαραθούν”. Για να παραμείνουν φρέσκοι μέχρι να τους μαγειρέψετε άμεσα, γι’ αυτό βάλτε τους μέσα σε ένα μπολ με νερό με το άνθος τους προς τα έξω.

Από την Ντίνα Νικολάου

Διαβάστε περισσότερα εδώ www.olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr