Μικρά κεφτεδάκια φάβας µε σάλτσα ταχινιού και αραβικές πιτούλες

Μία πολύ νόστιμη συνταγή που στην εμφάνιση και στον τρόπο σερβιρίσματος θυμίζει falafel αλλά με…  χαρακτήρα ελληνικό.

Τα κεφτεδάκια μας θα είναι πιο ανάλαφρα, χωρίς πολύ έντονα αρώματα, μόνο με φάβα, όχι ρεβίθια, και θα τα σερβίρουμε με μια απαλή σάλτσα ταχινιού.

Από την Ηλίας Μαμαλάκης

Διαβάστε την συνταγή εδώ www.olivemagazine.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr