Έκανες «λύσσα» το φαγητό; Να πώς θα διορθώσεις το... ατύχημα!

Αν σου έπεσε λίγο (ή πολύ!) παραπάνω αλάτι στο φαγητό υπάρχει λύση για το σώσεις και μάλιστα πολύ απλή

Αν σου έπεσε λίγο (ή πολύ!) παραπάνω αλάτι στο φαγητό υπάρχει λύση για το σώσεις και μάλιστα πολύ απλή.

Απλά βάλε μέσα στην κατσαρόλα  μια ξεφλουδισμένη πατάτα ή ένα κομμάτι ξερό ψωμί για λίγα λεπτά.

Το μαγικό αυτό αποτέλεσμα οφείλεται στο άμυλο που έχουν η πατάτα και το ψωμί, το οποίο έχει την ιδιότητα να απορροφά κατά το βράσιμο μέρος των υγρών, οπότε μαζί με το νερό απορροφάται και μέρος του αλατιού.

Διαβάστε περισσότερα στο faysbook.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr