Παύλος Γερουλάνος: Τα προβλήματα της Αθήνας δεν λύνονται από ψηλά - Xρειάζεται δήμαρχο ακτιβιστή

Η δεύτερη φάση της καμπάνιας του υποψηφίου δημάρχου ξεκινά τη Δευτέρα για τη μάχη της δεύτερης Κυριακής των δημοτικών εκλογών

“Στις 26, σπάμε την αλαζονεία. Ψηφίζουμε Δήμαρχο. Δήμαρχο ακτιβιστή”: Με αυτό το σύνθημα κορυφώνεται και κλείνει η πρώτη φάση της προεκλογικής καμπάνιας του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων, Παύλου Γερουλάνου.

Η καμπάνια ξεκίνησε στις 18 Οκτωβρίου από την Κυψέλη και εξελίχθηκε γειτονιά γειτονιά, δρόμο δρόμο. Όπως λέει ο Παύλος Γερουλάνος «τα προβλήματα της Αθήνας δεν λύνονται από...ψηλά. Χρειάζονται Δήμαρχο που γραφείο του είναι η πόλη. Δήμαρχο ακτιβιστή. Που αντί να περιμένει να του έρθουν τα παράπονα, πάει πρώτος αυτός στα προβλήματα. Το πρώτο που θα κάνω είναι να κλείσω το γραφείο του Δημάρχου. Και να κάνω γραφείο της γειτονιές. Χωρίς εξαιρέσεις. Μόνο έτσι θα αναγεννηθεί η Αθήνα. Όταν όλος ο Δήμος, με πρώτο τον Δήμαρχο, λειτουργεί στο δρόμο. Αυτό θα κάνω. Γιατί Αθήνα είσαι εσύ."
Ο Παύλος Γερουλάνος διεκδικεί να δώσει τη μάχη της δεύτερης Κυριακής για το αξίωμα του δημάρχου Αθηναίων. Έτσι, «την Δευτέρα 27 Μαΐου ξεκινάει η β’ φάση της καμπάνιας μας, η οποία θα κορυφωθεί την Παρασκευή 31 Μαΐου και δύο μέρες μετά θα οδηγήσει από την έκπληξη στην ανατροπή. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τη βούληση των Αθηναίων».







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr