Κατακραυγή στο Twitter για το «νυφούλα» του Καμμένου

Οργή εναντίον του υπουργού Άμυνας για το προσβλητικό και σεξιστικό σχόλιο - Διαμαρτυρίες και για τη στάση του προεδρεύοντος στη συνεδρίαση της Βουλής, καθώς και των στελεχών ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Αποκαλώντας «νυφούλα» τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Ποταμιού, Γιώργο Αμυρά ο Πάνος Καμμένος ξεσήκωσε την οργή δεκάδων Ελλήνων που τον κατέκριναν μέσω Twitter. Με μία και μόνη λέξη που χρησιμοποίησε σε παρέμβασή του, ο Πάνος Καμμένος κατάφερε να ερεθίσει τα ηθικά και δημοκρατικά αντανακλαστικά σχεδόν των πάντων. Το «σχεδόν» εξαιρεί φυσικά τα στελέχη και τους υποστηρικτές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οι οποίοι εποίησαν τη νήσσαν, τηρώντας εκκωφαντική σιγή ιχθύος για την απρέπεια του υπουργού Άμυνας, ηγέτη των ΑΝΕΛ κ.λπ. Για την ιστορία η φραστική παρεκτροπή του κ. Καμμένου ακούστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη διάρκεια συζήτησης περί της τροπολογίας για την αναβάθμιση των μαχητικών αεροσκαφών F-16.  Και για την ακρίβεια, ο διάλογος που διαμείφθηκε είχε ως εξής:

O διάλογος είχε ως εξής: 
Αμυράς: Βιαστήκατε πολύ να φέρετε, κ. Καμμένε, αυτή την τροπολογία από την πίσω πόρτα. Γιατί; Είναι αυτό το τελευταίο νομοσχέδιο που φέρνετε; Ένα νεύμα σας αρκεί.
Καμμένος: Μετά από τη διαπραγμάτευση που κάνει το Ποτάμι κι όταν συμφωνήσετε, θα σας απαντήσω. Όταν τα βρείτε μεταξύ σας θα σας απαντήσω. Αλλά εσείς το έχετε δίπορτο μαθαίνω.
Αμυράς: Θα αναγκαστώ να ανακαλέσω δική σας έκφραση γιατί εδώ δεν μιλάω έτσι. Είστε ο βασιλιάς της κωλοτούμπας γιατί επιτρέψατε στον κ. Κοτζιά να πάει να υπογράψει για Πρέσπες.
Καμμένος: Εσείς φαίνεστε τι είστε…
Αμυράς: Και τώρα κάνετε τάχα αντάρτικο; Μαζί τα κάνατε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.
Καμμένος: Για νυφούλα καλό σάς βλέπω πάντως.


Ακολουθούν μερικά από τα οργίλα tweet για το «νυφούλα»:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr