Μητσοτάκης: Ενώ η Ελλάδα θρηνεί, μετέφεραν στα μουλωχτά τον Κουφοντίνα στις φυλακές Βόλου

«Την ώρα  που η Ελλάδα θρηνεί & οι πολίτες σας επιρρίπτουν προσωπικές ευθύνες για ανικανότητα, κυνισμό & συγκάλυψη, είναι προτεραιότητα η εξυπηρέτηση του κατά συρροή δολοφόνου;», ρωτά μέσω Twitter  τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Σπυράκη στον «Θέμα 104,6»: Είναι αδιανόητο και εξοργιστικό

Στην καταγγελία, ότι την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί τα θύματα της φωτιάς στην Ανατολική Αττική, προτεραιότητα του Αλέξη Τσίπρα είναι η μεταφορά του τρομοκράτη, Δημήτρη Κουφοντίνα στις φυλακές Βόλου, προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter.

«Το πρωί έγινε στα μουλωχτά η μεταγωγή του τρομοκράτη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου. κ. @atsipras , την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί & οι πολίτες σας επιρρίπτουν προσωπικές ευθύνες για ανικανότητα, κυνισμό & συγκάλυψη, είναι προτεραιότητα η εξυπηρέτηση του κατά συρροή δολοφόνου;», έγραψε στο Τwitter o πρόεδρος της ΝΔ. 

Σπυράκη στον «Θέμα 104,6»: Είναι αδιανόητο και εξοργιστικό

Αδιανόητο και εξοργιστικό χαρακτήρισε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, την πληροφορία ότι ο τρομοκράτης της 17 Νοέμβρη, Δημήτρης Κουφοντίνας, μεταφέρθηκε από τον Κορυδαλλό στις αγροτικές φυλακής Βόλου.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει αν ισχύει η πληροφορία και σχολιάζει, ότι εάν έγινε δεν πρόκειται για μια απλή μεταγωγή, αλλά σε αυτήν υπήρξε πολιτική παρέμβαση.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr