Νέα Δημοκρατία: «Ο Τσίπρας φοβάται τον ελληνικό λαό»

«Σε ένα συμφωνούμε με το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού: τις Κυβερνήσεις τις εκλέγει ο ελληνικός λαός. Αυτόν που φοβάται ο κ. Τσίπρας», ανέφερε η ανακοίνωση

Απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού για την συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Άνγκελα Μέρκελ, η Νέα Δημοκρατία απάντησε σε υψηλούς τόνους. Επεσήμανε ότι η αποτυχία του κ. Τσίπρα δεν είναι αποτυχία της χώρας και ότι ο Πρωθυπουργός φοβάται τις εκλογές  την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ
έχει ως εξής:  
 
 «Την ώρα που η ελληνική κοινωνία βυθίζεται στην απογοήτευση και η πραγματική οικονομία συνθλίβεται από την πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζει  μία ρεαλιστική και αισιόδοξη πολιτική πρόταση. 
 
Με αλλαγές στο Κράτος και στην οικονομία, με λιγότερους φόρους, με αξιοπιστία και διαχειριστική επάρκεια σε όλους τους τομείς. 
 
Η πρόταση αυτή παρουσιάζεται στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για να γίνει σε όλους σαφές ότι η αποτυχία του κ. Τσίπρα και της παρέας του δεν είναι αποτυχία της Ελλάδας. 
 
Η Ελλάδα μπορεί καλύτερα και οι Έλληνες αξίζουν περισσότερα. 
 
Σε ένα συμφωνούμε με το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού: τις Κυβερνήσεις τις εκλέγει ο ελληνικός λαός. 
 
Αυτόν που φοβάται ο κ. Τσίπρας». 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr