Ο Τούρκος καναλάρχης, η Κανέλλη και ο Μανιός ο... μεγαλοπρεπής!

Ξέσπασε η βουλευτής του ΚΚΕ: Την ώρα που καίγεται το σύμπαν συζητάτε την εθνικότητα του καναλάρχη;

«Έχω φάει την προπαγάνδα 20-25 χρόνια. Όλοι εμφανίζεστε στα παράνομα, τα αλήτικα κανάλια. Εγώ δούλεψα σ' αυτά, όπως δουλέψατε κι εσείς σε τράπεζες και σε κανάλια. Αυτό πράγμα το μετατρέψατε σε εθνικοπατριωτικό επί της εθνικότητας» ξέσπασε η Λιάνα Κανέλλη
κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συζήτησης στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Την ώρα εκείνη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Νίκος Μανιός επιχείρησε να διακόψει την βουλευτή του ΚΚΕ.

«Να τελειώσω την φράση μου» ζήτησε η κυρία Κανέλλη.

«Όχι, να μην την τελειώσεις» της απάντησε ο κ. Μανιός αλλά η βουλευτής του ΚΚΕ επέμεινε.

«Γιατί, ποιος είσαι; Ο Μανιός ο... μεγαλοπρεπής» έριξε την ατάκα η Λιάνα Κανέλλη επηρεασμένη από την τηλεοπτική σειρά: Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής.

«Σε μια χώρα που έχει μάθει τούρκικα απ' τα πολλά τα σήριαλ» ανέφερε η βουλευτής του ΚΚΕ και συμπλήρωσε: «Να πάμε σε επίπεδο να συζητάτε την εθνικότητα του ιδιοκτήτη... Πρόκειται περί γελοίου! Λες και δεν υπάρχει Τούρκος φασίστας και Τούρκος δημοκράτης, Έλληνας φασίστας και Έλληνας δημοκράτης ή Γερμανός φασίστας και Γερμανός δημοκράτης» τόνισε η Λιάνα Κανέλλη και συνέχισε: «Συζητάτε την εθνικότητα του καναλάρχη και πιστεύετε ότι αυτή είναι αριστερή δημοκρατική πολιτική συζήτηση;».

Συνεχίζοντας την προσπάθεια αποδόμησης της επιχειρηματολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, η Λιάνα Κανέλλη σημείωσε: «Εδώ είναι εθνικοπατριωτικός ο αγώνας με την Τρόικα και οισυζητήσεις που κάνετε στα υπόγεια του Χίλτον» και ξέσπασε: «Ελεος πια με αυτή την καπηλεία, έλεος!».

Χρυσοβελώνη: Δε υπάρχει συμφωνία με τον Τούρκο καναλάρχη
«Το ότι μίλησε με τον πρωθυπουργό δεν σημαίνει ότι υπάρχει και συμφωνία. Δεν υπάρχει κάποια συμφωνία» υποστήριξε η βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη σχολιάζοντας τις πληροφορίες για όσα ο Τούρκος ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού ισχυρίζεται ότι συζήτησε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.


Μανιός: Είδηση θα είναι να πάρει κανάλι ο Τούρκος
Θα γίνει διεθνής διαγωνισμός, είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός για τις συχνότητες των τηλεοπτικών σταθμών και πρόσθεσε: «Στους διεθνείς διαγωνισμούς κανείς δεν ξέρει ποιος είναι πίσω απ' αυτόν πουβάζει τα λεφτά. Πρέπει να θωρακίσουμε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και κάθε κόμμα να βάλει τους εκπροσώπους του».

Ο κ. Μανιός σχολίασε το θέμα με τον Τούρκο μεγιστάνα που ενδιαφέρεται να πάρει κανάλι στην Ελλάδα λέγοντας: «Δεβν ξέρω αν είναι Τούρκος. Η είδηση είναι αν το πάρει Τούρκος, δεν είναι είδηση ότι θέλω να το πάρει».

Στο σημείο εκείνο παρενέβη η βουλευτής Φωτεινή Αραμπατζή η οποία τόνισε για τον Τούρκο καναλάρχη: «Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είναι η φωνή του Ερντογά. Αν πάρει κανάλι και αυτό μιλάει περί μειονότητας της ανατολικής Θράκης;».

Διακόπτοντας την κυρία Αραμπατζή, ο κ. Μανιός υποστήριξε ότι δεν γίνεται πολιτική με τα «αν». «Για τους ψεύτες τα ελληνικά είναι δύσκολα» είπε ο κ. Μανιός. «Για τους συκοφάντες επίσης» του απάντησε η κυρία Αραμπατζή. 

Δείτε τον εριστικό διάλογο μεταξύ των τεσσάρων βουλευτών:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr