ΣΥΡΙΖΑ: Προβληματιζόμαστε βαθιά για το μέλλον της Ευρώπης

«Όλος ο δημοκρατικός κόσμος δοκιμάζεται από την βία και την απανθρωπιά των μαζικών δολοφονιών αθώνων ανθρώπων» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ

«Η Γαλλία πενθεί, και μαζί της όλος ο δημοκρατικός κόσμος συγκλονίζεται και δοκιμάζεται από τη βία και την απανθρωπιά των μαζικών δολοφονιών αθώων ανθρώπων. Οι χθεσινές τρομοκρατικές επιθέσεις είναι ένα τραύμα στην καρδιά της ανθρωπότητας, του πολιτισμού, των αξιών που ενσάρκωσε ο Διαφωτισμός και η Γαλλική Επανάσταση», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.

«Εκφράζουμε την θλίψη μας, τον αποτροπιασμό μας. Συλλυπούμαστε τους οικείους των θυμάτων, συμπαραστεκόμαστε ολόψυχα σε όλους όσοι επλήγησαν, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε όλο το λαό της Γαλλίας. Και προβληματιζόμαστε βαθιά για το μέλλον της Ευρώπης και του κόσμου» υπογραμμίζει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγοντας: «δεν μπορούμε, και δεν πρέπει, να αφήσουμε τη βία, τον τρόμο και τη μισαλλοδοξία να πάρει τη θέση της ελευθερίας, της ειρήνης, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ανθρωπιάς. Ένα τέτοιο μέλλον δεν μας αξίζει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr