Φραστικό επεισόδιο Κωστή Μπακογιάννη με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του ως νέος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος - Παρόντες ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και η αδελφή του Αλεξία Μπακογιάννη

Ενόσω ο παππούς του, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, νοσηλεύεται σε κλινική των Χανίων με λοίμωξη του αναπνευστικού, ο Κώστας Μπακογιάννης ορκίστηκε νέος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και των πέντε Μητροπολιτών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ωστόσο, πριν ξεκινήσει η ορκωμοσία του σημειώθηκε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον κ. Μπακογιάννη και το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ . Ειδικότερα, την ώρα που τελείωσε η φάση της θρησκευτικής ορκωμοσίας και αφού είχε μιλήσει ο Αρχιεπίσκοπος, τη στιγμή που πήρε το λόγο ο νέος Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης για να μιλήσει, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου τον διέκοψε ζητώντας να μην προχωρήσει στην ομιλία του πριν γίνει ο πολιτικός όρκος.

Ο Κώστα Μπακογιάννης του είπε ότι θα γίνει αμέσως μετά και ακολούθησε φραστικό επεισόδιο. Ο νέος Περιφερειάρχης Στερεάς συνέχισε την ομιλία του και αφού τελείωσε ακολούθησε ο πολιτικός όρκος των νέων Περιφερειακών Συμβούλων.


Βίντεο: www.lamiareport.gr

«Τα λίγα λόγια είναι ζάχαρη και τα καθόλου μέλι. Έχουμε μπροστά μας έναν ανηφορικό, δύσβατο, και ολισθηρό δρόμο. Χέρι- χέρι θα τον περπατήσουμε. Οι δύσκολοι δρόμοι δίνουν αξία στην προσπάθεια. Να είστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα έχουμε καταφέρει περισσότερα από όσα σήμερα πιστεύουμε. Η Περιφέρεια μας, οι συμπατριώτες μας, οι οικογένειές μας το αξίζουν, το δικαιούνται, το ζητούν. Ας σηκώσουμε τα μανίκια...» δήλωσε ο νέος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.



Η μητέρα του, Ντόρα Μπακογιάννη, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην ορκωμοσία, καθώς βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα της, του οποίου η υγεία βελτιώνεται, ενώ ο πυρετός έχει υποχωρήσει. Ωστόσο, στην ορκωμοσία τού Κώστα Μπακογιάννη παρευρέθηκε η αδελφή του, Αλεξία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr