Μητσοτάκης: «Κλείνει ο κύκλος της κινητικότητας και των απολύσεων»

«Δεν υπάρχει συγκεκριμένος ποσοτικός στόχος απολύσεων για το 2015, χωρίς να σημαίνει  ότι δεν θα γίνουν», σημείωσε ο υπ.  Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Ο κύκλος της κινητικότητας και των απολύσεων στο δημόσιο κλείνει, χωρίς να υπάρχει για το 2015 συγκεκριμένος ποσοτικός στόχος, σημείωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Συνολικές απολύσεις 15.000 υπαλλήλων μέχρι το τέλος του 2014. Δεν υπάρχει μελλοντικός στόχος για απολύσεις και πετύχαμε η κινητικότητα να αποσυνδεθεί με τις απολύσεις. Κλείνει ο κύκλος της κινητικότητας και των απολύσεων», σχολίασε συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό  «Real-Fm».

«Από εδώ και στο εξής, δεν υπάρχει συγκεκριμένος ποσοτικός στόχος απολύσεων για το 2015. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνουν απολύσεις».

«Με το που κλείνει αυτός ο κύκλος της υλοποίησης των ποσοτικών στόχων ανοίγει ένας καινούριος κύκλος για την Διοικητική Μεταρρύθμιση», πρόσθεσε.

«Εμείς είπαμε 12 συγκεκριμένα πράγματα τα οποία θέλουμε να κάνουμε τα 2 επόμενα χρόνια στην διοικητική μεταρρύθμιση», τόνισε ακόμα ο κ. Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr