Δημητρακόπουλος: Ο Πάνος Ευσταθίου θα καταθέσει ό,τι γνωρίζει για τα εξοπλιστικά στη Δικαιοσύνη

Ο κ. Ευσταθίου, καταγγέλει όσους επιχειρούν να τον εμφανίσουν ως «άνθρωπο κλειδί» - Τι αναφέρει σε δήλωσή του ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, πληρεξούσιος δικηγόρος του 83χρονου - Ο προφυλακισμένος Αντώνης Κάντας κατονόμασε τον Π.Ευσταθίου ως ένα από τα πρόσωπα που του έδιναν μίζες

Ο κ. Πάνος Ευσταθίου δεν είναι ο «άνθρωπος κλειδί» στην υπόθεση της δωροδοκίας του προφυλακισμένου πρώην αναπληρωτή διευθυντή Εξοπλισμών Αντώνη Κάντα, επισημαίνει σε δήλωσή του ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος, πληρεξούσιος δικηγόρος του κ. Ευσταθίου.

Ο κ. Δημητρακόπουλος τονίζει ότι ο κ. Ευσταθίου «πρώην αντιπρόσωπος εταιριών κατασκευής οπλικών συστημάτων υψηλής τεχνολογίας, ηλικίας 83 ετών, με βαριά προβλήματα υγείας, αν κληθεί από τις Δικαστικές Αρχές, θα καταθέσει ό,τι γνωρίζει και θα προσπαθήσει να συμβάλει στην αποκάλυψη της αλήθειας».

Διαβάστε όλη την δήλωση του κ. Δημητρακόπουλου, πληρεξουσίου δικηγόρου του κ. Ευσταθίου: «Ο κ. Πάνος Ευσταθίου, πρώην αντιπρόσωπος εταιριών κατασκευής οπλικών συστημάτων υψηλής τεχνολογίας, ηλικίας 83 ετών, με βαριά προβλήματα υγείας, αν κληθεί από τις Δικαστικές Αρχές, θα καταθέσει ό,τι γνωρίζει και θα προσπαθήσει να συμβάλει στην αποκάλυψη της αλήθειας. Τέλος ο κ. Ευσταθίου, δημόσια καταγγέλλει τους εξωθεσμικούς κύκλους, οι οποίοι επιχειρούν επικοινωνιακά να τον εμφανίσουν «ως τον άνθρωπο κλειδί», στην απέλπιδα προσπάθεια τους να συγκαλύψουν τους πρωταγωνιστές και τους κυρίαρχους της ερευνώμενης υπόθεσης».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr