Τασούλας για τον θάνατο του Βασίλη Λεβέντη: «Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες του»

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για το θάνατο του Βασίλη Λεβέντη σε ηλικία 75 ετών 

Τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του ιδρυτή και προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη σε ηλικία 75 ετών, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας πληροφορηθείς τον θάνατο του ιδρυτή και Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες του» αναφέρει η ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr