Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 34,4% η ΝΔ στην εκτίμηση ψήφου, στις 21 μονάδες η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ

Μιάμιση μονάδα κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ σε 20 ημέρες, σχεδόν μιάμιση μονάδα έχασε το ΠΑΣΟΚ - Πέρασε ο Λοβέρδος τον Ανδρουλάκη σε δημοφιλία, στο 2,9% το κόμμα του - Μπροστά από το ΚΚΕ ο Βελόπουλος - Το 43% δηλώνει ότι αναγκάζεται να περιορίσει την αγορά βασικών αγαθών - Δείτε την παρουσίαση της έρευνας

Την εικόνα κυριαρχίας της ΝΔ δίνει η μέτρηση της Opinion Poll, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Action24: Το κυβερνών κόμμα κερδίζει μισή μονάδα μέσα στο τελευταίο 20ημερο και φτάνει στο 34,4% στην εκτίμηση ψήφου, με τη διαφορά του από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ να φτάνει στις 21 ποσοστιαίες μονάδες, παρά το κέρδος 1,5 μονάδων της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δείτε την παρουσίαση της έρευνας: 



Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να εμφανίζει απώλειες - έχασε σχεδόν μιάμιση μονάδα μέσα στο τελευταίο 20ήμερο και δείχνει κολλημένο στην τρίτη θέση, με τον Ανδρέα Λοβέρδο, το κόμμα του οποίου καταγράφεται στο 2,9% στην εκτίμηση ψήφου, να ξεπερνά τον Νίκο Ανδρουλάκη στην γενική δημοφιλία. 

Η Opinion εμφανίζει την Ελληνική Λύση με οριακά διψήφιο ποσοστό - στο 10,1% - μπροστά από το ΚΚΕ, που καταγράφηκε στο 9,4%. 

Δεν ικανοποιούν οι (μη) εξηγήσεις Κασσελάκη για τα επιχειρηματικά του

Δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με μικρή διαφορά από τον Δημήτρη Κουτσούμπα, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης είναι στην έβδομη θέση, μπροστά από τον Αλέξη Χαρίτση, τον Δημήτρη Νατσιό και τον Βασίλη Στίγκα. Παράλληλα, το 62,5%  δηλώνουν «λίγο ή καθόλου» ικανοποιημένοι με τις εξηγήσεις του σχετικά με την επιχειρηματική του δραστηριότητα.   

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την παρουσίαση της έρευνας: 



Δείτε την έρευνα: 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr