Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Δεν πάνε σε εκλογές - Το παρασκήνιο, οι κόντρες και η ψηφοφορία που δεν ολοκληρώθηκε

Ήταν εμφανές ότι πλειοψηφούσε η πρόταση Φάμελλου για ματαίωση των εκλογών, αλλά ο Κασσελάκης πήρε τον λόγο και είπε «δεν πάμε σε εκλογές», πριν το ανακοινώσει το προεδρείο - Στο κενό η παρέμβαση Τσίπρα που ζητούσε επαναβεβαίωση της ηγεσίας Κασσελάκη ή νέο πρόεδρο

Ο τρόπος αλλά και ο χρόνος διεξαγωγής αλλά και η πρόταση για αναβολή των εκλογών  στον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων της 4ης και τελευταίας ημέρας των εργασιών του συνεδρίου, μετά και την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Όλγας Γεροβασίλη απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη.



Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητά εκλογές στις 10 Μαρτίου με φυσική και ηλεκτρονική παρουσία. Αντίθετα, η Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας σε δημοσιογράφους σημείωσε ότι πρέπει να περάσει ένας μήνας από την προκήρυξη για την εκλογή αρχηγού, όπως ακριβώς προβλέπει το καταστατικό του κόμματος και όπως ίσχυσε τις προηγούμενες φορές.

Ο κ. Κασσελάκης, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του αργά το βράδυ, ζήτησε από το προεδρείο του Συνεδρίου να μιλήσει στις 11:00 το πρωί, πριν δηλαδή ξεκινήσουν οι ψηφοφορίες των συνέδρων.







Ειδήσεις σήμερα:

Κασσελάκης σε συνέδρους που ζητούσαν αναβολή των εκλογών: «Παιδιά, η ζημιά έχει γίνει και δεν φταίω εγώ» - Βίντεο

O Bιν Ντίζελ επιβεβαίωσε το τέλος του «Fast & Furious»

Βασιλιάς Κάρολος: Επιθετικός ο καρκίνος που αντιμετωπίζει, ο Ουίλιαμ ετοιμάζεται για τη διαδοχή, λέει η Mirror
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr