Τασούλας για Κασσελάκη: Περίμενα να πάρει μεγαλύτερο ποσοστό και να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο

Δεν με εξέπληξε η επικράτησή του στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ο πρόεδρος της Βουλής

Δεν απετέλεσε έκπληξη για μένα η επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη, είπε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, μιλώντας το μεσημέρι με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες. Ερωτηθείς για την πρόσφατη εκλογή τού νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο κ. Τασούλας είπε ότι ανέμενε ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό του κ. Κασσελάκη, και μάλιστα, την εκλογή του από τον α' γύρο.

Ο κ. Τασούλας ανέφερε ότι δεν έχει συναντηθεί ακόμα με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ότι αυτές τις ημέρες γίνονται συζητήσεις με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την εύρεση γραφείου στο μέγαρο του κοινοβουλίου, το οποίο θα παραχωρηθεί στον κ. Κασσελάκη.

Ενημερώνοντας τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για το πρόγραμμα της Βουλής, είπε ότι αύριο θα συνεδριάσει η Διάσκεψη των Προέδρων με θέμα την επιλογή των προέδρου, αντιπροέδρου και έξι (6) μελών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.), κατόπιν εισήγησης του. Όπως είπε, η πρότασή του (για τη θέση προέδρου του ΕΣΡ) θα είναι της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, και νυν αντιπροέδρου του ΕΣΡ, Ευτέρπης Κουτζαμάνη.




Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Elias: «Έκλεισαν τα ποτάμια και μας πλημμύρισαν» λέει o πρόεδρος των Ροβιών που μιλά για ολοκληρωτική καταστροφή

Σαντορίνη: «Τι να πεις για αυτόν τον άνθρωπο, με την τεράστια υπέροχη καρδιά» - Δάκρυα για τον 51χρονο εργάτη

Κακοποίηση ζώων - Αυστραλία: Το στοιχείο κλειδί σε διεστραμμένο βίντεο του Βρετανού ζωολόγου που οδήγησε στη σύλληψή του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr