Επίσκεψη Σταϊκούρα στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας - Ενημερώθηκε από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας
28.08.202323:08
Η ελληνική εναέρια κυκλοφορία και η επίγεια εξυπηρέτηση αεροδρομίων λειτούργησαν αποτελεσματικά αναφέρει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
Την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και το ΚΕΠΑΘ-Μ (Κέντρο Ελέγχου Περιοχής Αθηνών - Μακεδονίας) επισκέφθηκε απόψε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, συνοδευόμενος από την υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου και τον γενικό γραμματέα Μεταφορών, Γιάννη Ξιφαρά.
"Η ελληνική εναέρια κυκλοφορία και η επίγεια εξυπηρέτηση αεροδρομίων λειτούργησαν αποτελεσματικά και ο μεγάλος όγκος των καθυστερήσεων απορροφήθηκε άμεσα. Παραμένουμε σε ετοιμότητα", δήλωσε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κα Αλεξοπούλου.