Συνέδριο ΝΔ: Τα «πηγαδάκια» Μητσοτάκη με στελέχη του κόμματος τη 2η μέρα των εργασιών

O πρωθυπουργός άκουσε τα στελέχη του κόμματος, αλλά και τους εκπροσώπους των υπολοίπων κομμάτων, ενώ ήταν παρών στην παρουσίαση του ψηφιακού μετασχηματισμού της Νέας Δημοκρατίας - Τι περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του συνεδρίου 

Από νωρίς παρών στις εργασίες του συνεδρίου της νέας Δημοκρατίας είναι ο Kυριάκος Μητσοτάκης.

O πρωθυπουργός άκουσε τα στελέχη του κόμματος, αλλά και τους εκπροσώπους των υπολοίπων κομμάτων, ενώ ήταν παρών στην παρουσίαση του ψηφιακού μετασχηματισμού της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ.Μητσοτάκης βγαίνει συχνά από την κεντρική αίθουσα του συνεδρίου και συζητά με τα στελέχη της ΝΔ που δίνουν για δεύτερη μέρα το παρών στο Metropolitan Expo, ενώ δεν λείπουν τα πηγαδάκια και οι selfies.

Δείτε φωτογραφίες:


Ώρα απολογισμού

Το σημερινό πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει μια σειρά ομιλιών από κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, ως προς την κωδικοποίηση του κυβερνητικού έργου. Θα υπάρξουν θεματικές για την ασφάλεια, για την ενέργεια, την καθημερινότητα, την ενεργειακή κρίση, αλλά και την ενίσχυση της εικόνας της χώρας διεθνώς.

Ακόμα, θα παρουσιαστεί ο ψηφιακός μετασχηματισμός και του κόμματος της ΝΔ, ενώ βουλευτές της νέας γενιάς θα παρουσιάσουν πτυχές του κυβερνητικού προγράμματος για τη στέγη, με έμφαση στα νέα ζευγάρια. Παράλληλα, σήμερα αναμένονται και τα διεθνή μηνύματα, όπως του προέδρου της Κ.Ο. του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ, του γραμματέα του ΕΛΚ Τόνιο Λόπεθ και του αντιπροέδρου του ΕΛΚ Γιάν Όλμπριχτ.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεράπων ιατρός Μαλένας: «Δύο ώρες πριν πεθάνει το παιδί έπαιζε και περπατούσε, δεν μπορεί να είχε ηπατική ανεπάρκεια»

To αεροπλάνο του Πούτιν για τη «συντέλεια του κόσμου» και ο συμβολισμός του στην παρέλαση της 9ης Μαΐου

ΚΙΝΑΛ ή ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ; Αύριο αποφασίζουν την ονομασία τα μέλη του κόμματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr