Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τα παιδιά της Παιδόπολης «Άγιος Ανδρέας»  άκουσε τα κάλαντα των Χριστουγέννων ο πρωθυπουργός

Μαζί με την Υφυπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου και την κόρη του Δάφνη

Την Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας» στον Άλιμο, επισκέφθηκε το πρωί της Παραμονής των Χριστουγέννων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός φέτος επέλεξε να μην ακούσει τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Μέγαρο Μαξίμου ως είθισται αλλά να μεταβεί ο ίδιος σε δομή φιλοξενίας παιδιών που στερούνται οικογενειακής φροντίδας, να ακούσει εκεί τα κάλαντα, να γνωρίσει και να μοιράσει δώρα στα παιδιά.




Μαζί του η κόρη του Δάφνη αλλά και η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου στέλνοντας έτσι σαφές μήνυμα πως η κυβέρνηση βρίσκεται δίπλα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη σε μια χρονική στιγμή που οι αποκαλύψεις της Δόμνας Μιχαηλίδου για το ορφανοτροφείο - κολαστήριο έχουν συνταράξει την ελληνική κοινή γνώμη.





Τα μικρότερα παιδιά της δομής δώρισαν στον Πρωθυπουργό ένα σπιτάκι φτιαγμένο από μπισκότα και ζαχαρωτά και τα μεγαλύτερα του προσέφεραν μία ζωγραφιά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού άκουσε τα κάλαντα των Χριστουγέννων και γιορτινά τραγούδια μοίρασε δώρα και συζήτησε μαζί τους για τις ανησυχίες τους, το σχολείο και τα αγαπημένα τους αθλήματα. Μάλιστα επισκέφθηκε και τα δωμάτια στα οποία φιλοξενούνται έχοντας ως «ξεναγό» ένα από τα παιδιά της δομής.

Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο μικρός Παύλος έπεσε στην αγκαλιά του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Εσύ είσαι ο Παύλος που μου είχες στείλει το μήνυμα; Eίδες ήρθα», του είπε ο πρωθυπουργός.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr