Χρηστίδης για τη διαγραφή Μπογδάνου: Είχαμε προειδοποιήσει για την ακροδεξιά στροφή της ΝΔ

Ο βουλευτής της ΝΔ τέθηκε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας με απόφαση του πρωθυπουργού

Σχολιάζοντας τη διαγραφη του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από τη ΝΔ, ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, δηλώνει «είχαμε προειδοποιήσει για την ακροδεξιά στροφή της ΝΔ. Η διαγραφή Μπογδάνου δεν την αναιρεί».

Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας ετέθη με απόφαση του πρωθυπουργού ο βουλευτής της Α' Αθηνών Κωνσταντίνος Μπογδάνος.  Το έντονο επεισόδιο που είχε προηγηθεί στη Βουλή ανάμεσα στον βουλευτή και τον Θανάση Παφίλη του ΚΚΕ  αλλά και η εντονότατη αντίδραση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Κ. Μπογδάνο.

Ο βουλευτής  είπε ότι οι «κομμουνιστές είναι χειρότεροι από τους Τούρκους», προκαλώντας την αντίδραση τόσο του κ.Παφίλη, όσο και του υπουργού των Εξωτερικών. Ο Κ.Μπογδάνος  βρισκόταν εδώ και λίγο καιρό σε «καθεστώς κίτρινης κάρτας» από το κυβερνών κόμμα, από τη στιγμή που είχε δημοσιεύσει τα στοιχεία  μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου είχε δηλώσει ότι στο μέλλον, τέτοιες συμπεριφορές δεν θα γίνονταν αποδεκτές.

Ειδήσεις σήμερα:

Στον εισαγγελέα o 30χρονος ακροδεξιός που συνελήφθη για την επίθεση κατά μελών της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη

Unicef: Η ψυχική υγεία των παιδιών και των εφήβων επιδεινώθηκε σημαντικά λόγω της covid-19

Γιατί «έπεσαν» Facebook, Instagram και WhatsApp - Πού απέδωσε ο όμιλος το crash των 6 ωρών

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr