Μητσοτάκης από το Ολυμπιακό Μουσείο: Αναδεικνύει τη συμβολή της Ελλάδας στη διαμόρφωση του Ολυμπιακού Κινήματος

«Η  νέα γενιά των αθλητών μας θα εμπνευστούν από τις επιτυχίες των παλαιότερων ώστε να κρατήσουν ζωντανό και άσβεστο αυτό το ξεχωριστό πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρωθυπουργός

Το δικό του μήνυμα για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων και το Ολυμπιακό Μουσείο έστειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η χώρα που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες απέκτησε ένα Μουσείο αντάξιο της παράδοσης, της ιστορίας τους. Το Μουσείο των Ολυμπιακών Αγώνων αναδεικνύει τη συμβολή της Ελλάδας στη διαμόρφωση του Ολυμπιακού Κινήματος και αποτίει φόρο τιμής στους αθλητές & στην Ολυμπιακή Οικογένεια», έγραψε ο κ. Μητσοτάκης στο Twitter.


«Τώρα θα μπορούν να τα βλέπουν όλοι οι επισκέπτες του Μουσείου και κυρίως η νέα γενιά των αθλητών μας, οι οποίοι πιστεύω θα εμπνευστούν από τις επιτυχίες των παλαιότερων ώστε να κρατήσουν ζωντανό και άσβεστο αυτό το ξεχωριστό πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων», σημείωσε, επίσης, αναρτώντας και φωτογραφίες από την ξενάγηση στο μουσείο.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές και τις αθλήτριες που μας συνόδευσαν σήμερα στην ξενάγηση, οι οποίοι μας χάρισαν σπουδαίες στιγμές στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες. Αλλά και για τη γενναιοδωρία τους να δωρίσουν προσωπικά κειμήλια στη συλλογή εκθεμάτων του Mουσείου», έγραψε, τέλος, ο πρωθυπουργός.

Ειδήσεις σήμερα

Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ: Απερίφραστη η καταδίκη της Τουρκίας για τα Βαρώσια - Ικανοποίηση στην Αθήνα

Εμβόλιο Moderna: «Πράσινο φως» για παιδιά 12-17 ετών από τον EMA

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Μεγάλη διαμαρτυρία έξω από το στάδιο την ώρα της τελετής έναρξης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr