Γιαννακοπούλου για αγωγή Τσίπρα: Πρόκειται για ανοιχτή ανεπίτρεπτη προσπάθεια εξόντωσης δημοσιογράφων

«Οι αγωγές κατά των δημοσιογράφωνύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ (!) ισοδυναμούν με προσπάθεια ηθικής, οικονομικής, κοινωνικής, επαγγελματικής απαξίωσης και εξόντωσής τους»

Δήλωση για την αγωγή που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας εναντίον των δημοσιογράφων Γιώργο Παπαχρήστο και Γιάννη Κουρτάκη, εξέδωσε η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου. Σε αυτήν τονίζει ότι «αγωγές κατά των δημοσιογράφων Γ. Παπαχρήστου , Γ. Κουρτάκη ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ ισοδυναμούν με προσπάθεια ηθικής, οικονομικής, κοινωνικής, επαγγελματικής απαξίωσης και εξόντωσής τους. Οι αγωγές αυτές δείχνουν να μην καταλαβαίνει γιατί έχασε σε δύο εκλογικές μάχες, γιατί πέφτει ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί πριμοδοτεί με τις τακτικές του την Ν.Δ και τον Κ. Μητσοτάκη εγκλωβισμένος στις ίδιες αδιέξοδες αντιλήψεις του περί Δημοκρατίας και λειτουργίας του Τύπου». Ενώ καλεί τον πρώην πρωθυπουργό να το ξανασκεφτεί, καθώς η κίνηση του αυτή μόνο απομόνωση θα του φέρει, όπως λέει.

Ολόκληρη η δήλωση της Ν. Γιαννακοπούλου:

«Γνωρίζουμε όλοι πόσο πολιτικά στρυμωγμένος είναι ο Αλέξης Τσίπρας βλέποντας τον ΣΥΡΙΖΑ να αποσυσπειρώνεται και να πέφτει δημοσκοπικά. Γνωρίζουμε όλοι την αντίληψη του για τη λειτουργία του Τύπου, την εχθρότητά του απέναντι στον πλουραλισμό και την ελευθεροτυπία, αφού ζήσαμε όλοι τις συστηματικές προσπάθειες ελέγχου και καθυπόταξης των ΜΜΕ, όταν ως Πρωθυπουργός ηγείτο Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Θα πρέπει όμως να καταλάβει ότι η λύση στα προβλήματα του δεν βρίσκεται σε πρακτικές που δείχνουν ότι δεν έχει μετανιώσει για ό,τι έπραξε επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Οι αγωγές κατά των δημοσιογράφων Γ. Παπαχρήστου , Γ. Κουρτάκη ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ (!) ισοδυναμούν με προσπάθεια ηθικής, οικονομικής, κοινωνικής , επαγγελματικής απαξίωσης και εξόντωσής τους. Οι αγωγές αυτές δείχνουν να μην καταλαβαίνει γιατί έχασε σε δύο εκλογικές μάχες, γιατί πέφτει ο ΣΥΡΙΖΑ , γιατί πριμοδοτεί με τις τακτικές του την Ν.Δ και τον Κ. Μητσοτάκη εγκλωβισμένος στις ίδιες αδιέξοδες αντιλήψεις του περί Δημοκρατίας και λειτουργίας του Τύπου.

Ας το ξανασκεφτεί λοιπόν, γιατί δεν πρέπει να έχει ψευδαισθήσεις πάλι. Η κίνηση αυτή μόνο την απομόνωσή του θα φέρει και θα συντηρεί το ίδιο πρόσωπο, την ίδια φιλοσοφία που έχει καταδικάσει σκληρά ο λαός».

Ειδήσεις σήμερα: 

Κλοπ: «Θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να το πάρουμε και φέτος»

Συναθροίσεις: 11 ερωταπαντήσεις για το νέο πλαίσιο - Τι θα ισχύει για κάμερες, δημοσιογράφους και δακρυγόνα

Κλάτενμπεργκ: «Πέναλτι του Σεμέδο, κόκκινη στον Μπα - Κανένα πέναλτι στον Ουάρντα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr