Ελεονώρα Ζουγανέλη: Η απάντησή της για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο

Αναφερόμενη στο The Voice, έκανε γνωστό πως δεν γνωρίζει αν θα είναι ανάμεσα στους κριτές και την επόμενη σεζόν

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και στον Μιχάλη Πλεμμένο και μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά της, όσο και για τα δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική της ζωή. Αναφερόμενη στο The Voice, έκανε γνωστό πως δεν γνωρίζει αν θα είναι ανάμεσα στους κριτές και την επόμενη σεζόν: «Δεν ξέρω αν θα είμαι του χρόνου στο The Voice. Δεν ξέρω ούτε αν θέλω, ούτε αν με θέλουν».


Όσο για τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, ο οποίος την χαρακτήρισε υπερεκτιμημένη, σχολίασε: «Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει γνώμη και άποψη στη ζωή και θέση. Και ανάλογα με τη θέση που παίρνει, προχωράει και έχει ένα στίγμα σε αυτή τη ζωή, οπότε δεν έχω πολύ μεγάλη αγωνία τι λέει ο κάθε ένας άνθρωπος για μένα. Το σέβομαι, είναι μέσα στα πλαίσια της ζωής, οπότε το παίρνω κι αυτό».


Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε και για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο και απάντησε: «Τον Γιάννη τον αγαπώ, είναι συνεργάτης, αλλά δεν απαντώ για τις προσωπικές μου σχέσεις. Την τελευταία επταετία που συνεχώς δίνω συνεντεύξεις, αυτό που αναρωτιέμαι είναι πως από τη στιγμή που δεν απαντάω και δεν θα απαντήσω ποτέ, γιατί συνεχίζεται να γίνεται η ίδια ερώτηση. Μπορεί κάποια πράγματα να συμβαίνουν, κάποια όντως ισχύουν, κάποια δεν ισχύουν, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση εγώ να πω κάτι για τη ζωή μου».


Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr