Μαρία Μενούνος: Θετικά νέα για την μητέρα της στην μάχη που δίνει με τον καρκίνο

«Ο όγκος στον εγκέφαλο έχει συρρικνωθεί. Το να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς επέμβαση θεωρείται μεγάλη μάχη», γράφει η παρουσιάστρια στην ανάρτησή της

Τα ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας της μητέρας θέλησε να μοιραστεί η Μαρία Μενούνος με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η μητέρα της πριν από τέσσερα χρόνια διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο 4ου σταδίου και από τότε δίνει σκληρή μάχη.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό της. Με νέα της ανάρτηση στο Instagram ανακοίνωσε καλά νέα όσον αφορά την πορεία της ασθένειας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ο όγκος στον εγκέφαλο έχει συρρικνωθεί σε μεγάλο βαθμό, χωρίς χειρουργική επέμβαση όπως φαίνεται και στις ακτινογραφίες. «Εχθές λάβαμε υπέροχα νέα για τη μαμά. Ο όγκος στον εγκέφαλο έχει συρρικνωθεί. Το να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς επέμβαση θεωρείται μεγάλη μάχη. Σαν οικογένεια δεν είμαστε θαυμαστές της χημειοθεραπείας. Μέσα σε τρεις μήνες, είδαμε την συρρίκνωση στην φωτογραφία αυτή. Πήγαμε ακόμη και στο Μεξικό για τις θεραπείες. Επίσης βρίσκεται σε αυστηρή διατροφή, χωρίς ζάχαρη και υδατάνθρακες. Τον τελευταίο καιρό προσευχόμασταν αρκετά», έγραψε η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr