Μαρέβα Μητσοτάκη: Λαμπερή πλάι στη Μπριζίτ Μακρόν στο επίσημο δείπνο στη Σαγκάη
05.11.201909:40
Η ανάρτησή της στο Instagram - Με εντυπωσιακή δημιουργία του Βασίλη Ζούλια η σύζυγος του πρωθυπουργού
Στην Κίνα βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκηςκαι η σύζυγός του Μαρέβα. Η κυρία Μητσοτάκη πριν λίγη ώρα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια αναμνηστική φωτογραφία από το δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Xi Jinping προς τιμήν των ηγετών των τιμώμενων χωρών.
Η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη Γκραμπόφσκι, που πάντα ξεχωρίζει για τις στιλιστικές της επιλογές, φόρεσε δημιουργία του Βασίλη Ζούλια. Τα σχόλια στον λογαριασμό της άκρως κολακευτικά.
Στη φωτογραφία που ανέβασε η κυρία Μητσοτάκη διακρίνονται: στο κέντρο στέκεται ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ με τη σύζυγό του με το εντυπωσιακό μπλε φόρεμα, εκ δεξιών τους ο πρόεδρος της Τζαμάικα με τη σύζυγό του και στα αριστερά του ο πρόεδρος Μακρόνμε την πάντα εντυπωσιακή και κομψή Μπριζίτ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα.