Σε δημοπρασία το μαύρο σύνολο της Ολίβια Νιούτον - Τζον από το «Grease»

Το δερμάτινο τζάκετ και το κολλητό παντελόνι αναμένεται να πιάσουν το αστρονομικό ποσό των 200 χιλιάδων δολαρίων - Το Σάββατο η δημοπρασία στο Μπέβερλι Χιλς

Το ρούχο που έγραψε ιστορία στο δημοφιλέστερο μιούζικαλ όλων των εποχών αναδεικνύοντας το αψεγάδιαστο σώμα της Ολίβια Νιούτον-Τζον θα δημοπρατηθεί το Σάββατο στο Μπέβερλι Χιλς. Το ποσό που αναμένεται να πιάσει αγγίζει τις διακόσιες χιλιάδες δολάρια.

Το στενό μαύρο παντελόνι και το δερμάτινο τζάκετ που φορούσε η ηθοποιός στο τραγούδι της ταινίας του 1978 «Grease», «You're the One That I Want» όπως και πολλά αντικείμενα που της ανήκουν, θα εκτεθούν σε δημοπρασία για την ενίσχυση του κέντρου θεραπείας καρκίνου που έχει ιδρύσει στην Αυστραλία.

Στην ταινία του σκηνοθέτη Sandy Olsson, το ντουέτο της Ολίβια Νιούτον Τζον με τον Τζον Τραβόλτα άφησε εποχή, όπως και το μαύρο σύνολο που της πήγαινε γάντι στο σώμα της.

Σύμφωνα με το CNN, το κολλητό δερμάτινο τζάκετ και το στενό παντελόνι αναμένεται να αγγίξουν έως τις 200 χιλιάδες δολάρια στη δημοπρασία του οίκου Julien στο Λος Άντζελες.

«Το μαύρο στενό παντελόνι είχε σπασμένο φερμουάρ κι έπρεπε να το ράψει γιατί ήταν φτιαγμένο τη δεκαετία του '50», όπως η ίδια έχει παραδεχτεί.

Από το 1992, η 71χρονη ηθοποιός έχει διαγνωστεί για τρίτη φορά με καρκίνο του μαστού με την ίδια να δηλώνει ότι πλέον η ζωή της είναι αφιερωμένη στη θεραπεία για τον καρκίνο.

Στη δημοπρασία του Σαββάτου θα εκτεθούν περισσότερα από 500 αντικείμενα στα οποία περιλαμβάνονται το πρωτότυπο σενάριό της από την ταινία, το οποίο εκτιμάται στα 4.000 δολάρια και το ροζ φόρεμα που φορούσε στην πρεμιέρα του Grease στο Λος Άντζελες, στα 3.000 - 5.000 δολάρια.

«Αυτό που έχω συνειδητοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά όταν περνά κάποιος από δύσκολες καταστάσεις είναι πως τα αντικείμενα δεν έχουν καμία αξία», δήλωσε η Ολίβια Νιούτον-Τζον.

Η τραγουδίστρια που γεννήθηκε στη Βρετανία και μεγάλωσε στην Αυστραλία βοήθησε να δημιουργηθεί το Κέντρο Έρευνας για τον Καρκίνο στη Μελβούρνη και στο οποίο έχει αφιερώσει τη ζωή της.

Θυμηθείτε τη σκηνή του τραγουδιού:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr