Ντάρια Τουρόβνικ: Στο Survivor κοιμόμασταν με τα ποντίκια

«Εμείς δεν τα βλέπαμε γιατί δεν είχαμε φως το βράδυ αλλά τα ακούγαμε. Άρχισα να ουρλιάζω. Για τρεις μήνες μετά το Survivor ήμουν περίεργα ψυχολογικά», αποκάλυψε το μοντέλο

Την Ντάρια Τουρόβνικ την γνωρίσαμε στο περσινό Survivor και είχε καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με τις δυνατότητες της στα αγωνίσματα και να προχωρήσει αρκετά στο παιχνίδι.
Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε και αποκάλυψε πως μετά το Survivor έπαθε κατάθλιψη.

«Στο Survivor κοιμόμασταν με τα ποντίκια, εμείς δεν τα βλέπαμε γιατί δεν είχαμε φως το βράδυ αλλά τα ακούγαμε. Άρχισα να ουρλιάζω. Για τρεις μήνες μετά το Survivor ήμουν περίεργα ψυχολογικά. Ήταν σαν να είχα πάθει κατάθλιψη. Με το σύντροφο μου υπήρχαν σκαμπανεβάσματα όταν ήμουν στο παιχνίδι και από όσο ξέρω τα περισσότερα παιδιά που είχαν σχέση, χώρισαν! Όταν βγήκα από το Survivor ένιωθα σαν αγρίμι με τον σύντροφο μου. Είμαι πολύ μικρή για να παντρευτώ, δεν σκοπεύω να παντρευτώ σύντομα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr