Eurovision 2019: Η Maruv δεν θα εκπροσωπήσει την Ουκρανία λόγω... Ρωσίας!

Η τραγουδίστρια «Maruv» δεν θα ταξιδέψει τελικά στο Τελ ΑβίβΟ κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της απαγόρευε προσωρινά τις εμφανίσεις της στη Ρωσία

Απρόοπτα έχει η φετινή διαδικασία εκπροσώπησης της Ουκρανίας για τον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision στο Ισραήλ.

Η Ουκρανή τραγουδίστρια «Maruv», η οποία θα εκπροσωπούσε την πατρίδα της με το τραγούδι της «Siren Song», ήρθε σε ρήξη με τον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα της χώρας καθώς το συμβόλαιο της απαγόρευε να συμμετέχει προσωρινά σε συναυλίες στη Ρωσία.

Όπως αναφέρει το BBC, η «Maruv» έλαβε στα χέρια της ένα συμβόλαιο με όρους από τον κρατικό φορέα της Ουκρανίας «UA:PBC», με βάση τους οποίους έπρεπε , μεταξύ άλλων, να ακυρώσει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της στη Ρωσία.

Σε χθεσινή του ανακοίνωση ο UA:PBC ανακοίνωσε πως την Ουκρανία στον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision δεν θα εκπροσωπήσει τελικά η «Maruv».

Στην 27χρονη τραγουδίστρια δόθηκε 24 ώρες για να υπογράψει μια συμβόλαιο που την εμπόδιζε προσωρινά να παίζει στη Ρωσία.

Η Άννα Κορσούν , όπως είναι το πραγματικό όνομα της «Maruv», έκανε λόγο για συμβόλαιο λογοκρισίας κι έγραψε στο Facebook:

«Είμαι πολίτης της Ουκρανίας, πληρώνω φόρους και ειλικρινά αγαπώ την Ουκρανία. Αλλά δεν είμαι έτοιμη να μετατρέψω τη συμμετοχή μου στον διαγωνισμό σε προώθηση της πολιτικής μας. Είμαι μουσικός..», σχολίασε η Ουκρανή τραγουδίστρια.

Το τραγούδι της κάνει ήδη θραύση έχοντας 6,8 εκατομμύρια followers στο You Tube:

«Ευχαριστώ ειλικρινά και εκτιμώ όλους όσοι πίστεψαν σε μένα και με ψήφισαν», πρόσθεσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr