Τζεφ Μπέζος: Θα περιμένει τα Όσκαρ για την πρώτη εμφάνιση με την Λόρεν;

Φαίνεται πως το ζευγάρι ανυπομονεί για την πρώτη δημοσια εμφάνιση όμως ακόμα δεν έχουν αποφασίσει πότε θα την κάνουν

Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση εξετάζουν πότε ακριβώς θα κάνουν ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ. Το ζευγάρι, η σχέση του οποίου δημοσιοποιήθηκε μετά το διαζύγιο του ισχυρού άντρα της Amazon, συζητά όλα τα ενδεχόμενα, όμως πηγές που βρίσκονται κοντά τους και γνωρίζουν πολύ καλά τι γίνεται λένε πως η μεγάλη στιγμή δεν θα είναι αργότερα από τα φετινά Όσκαρ!

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ της New York Post μάλιστα αναφέρει πως ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο το ζευγάρι να εμφανιστεί μαζί απόψε το βράδυ σε εκδήλωση κατά την οποία θα βρεβευτεί ο Μπέζος, όμως μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει οριστικοποιηθεί η απόφασή τους.

Σε κάθε περίπτωση όμως, λένε οι πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, ο Μπέζος και η Σάντσεζ θα εμφανιστούν μαζί σε μια σειρά από μελλοντικές εκδηλώσεις και πάντως «κατά πάσα πιθανότητα» και στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, στις 24 Φεβρουαρίου.

«Περιμένουμε να δούμε την Λόρεν με τον Τζεφ στα Όσκαρ. Είναι μαζί τώρα και πολύ ερωτευμένοι. Δεν κρύβουν την σχέση τους και ήταν πολύ άνετοι και στις Χρυσές Σφαίρες», είπε η πηγή, θυμίζοντας πως η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών όπου Μπέζος και Σάντσεζ εθεάθησαν μαζί ήταν μόλις μία ημέρα προτού ανακοινωθεί επισήμως ο χωρισμός του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr