«Όσο ζω Μαζώ»: Έκλεισε τα 46 ο πιο ευγενικός αλήτης

Το γιόρτασε με ένα «κλειστό» πάρτι στο Zonars, όπου έδωσαν το παρόν οι φίλοι του από την ζωή και τη νύχτα-Τραγούδησαν σε ρόλο guest ο Σάκης Ρουβάς, η Τάμτα, ο Μπάμπης Στόκας, ο Δήμος Αναστασιάδης, η Αμαρυλλίς και η Ρένα Μόρφη 

Θυμάμαι ακόμη εκείνο το βράδυ που μιλήξσαμε για πρώτη φορά πριν από 14 χρόνια, όταν το «Gucci φόρεμα» σάρωνε τα πάντα, ερμηνευμένο  από έναν τύπο που γούσταρε πάντα αυτό που έκανε.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν είναι ο καλύτερος τραγουδιστής της χώρας, είναι όμως αναμφίβολα ο έλληνας Robbie Williams, ένας γοητευτικός αλήτης που έχει φάει την νύχτα με το κουτάλι.



Δεν άφησε ποτέ όμως την νύχτα να «φάει» τον ίδιο, αυτός ένα παιδί από την Νίκαια που είχε το θράσος σε ηλίκία 17 ετών να συστηθεί στην Μαρινέλλα ως «Γιώργος Μαζωνάκης, συνάδελφος».



Χτες το βράδυ στο Zonars γιόρτασε μαζί με φίλους του το γεγονός ότι μεγάλωσε ένα χρόνο ακόμη, με ένα πάρτι χαλαρό και καθόλου στημένο, που ξεκίνησε ουσιαστικά λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ.

Τότε που ανέβηκε στην σκηνή η Σούλη Ανατολή-κατά κόσμον Ρένα Μόρφη-για να τραγουδήσει από Luz Cazal μέχρι «πειραγμένο» Καζαντζίδη.
Ο αναμφίβολα πιο καλοντυμένος έλληνας τραγουδιστής, αυτός που φοράει με την ίδια άνεση ένα πανάκριβο πουκάμισο του Heidi Slimane και ένα απλό λευκό t-shirt με τζίν, την ευχαρίστησε για την παρουσία της με μια υπόκλιση και ένα χειροφίλημα.   

 
Η αλήθεια είναι ότι οι καλεσμένοι του Μαζώ, μάλλον περίμεναν τον ίδιο να τραγουδήσει από την αρχή, όμως η νεαρή ερμηνεύτρια με την εξαιρετική φωνή, αποδείχθηκε ιδανική επιλογή για να ζεστάνει την ήδη ζεστή ατμόσφαιρα.



Όταν τελείωσε και ήρθε η στιγμή να σβήσει τα κεράκια της τούρτας του, ο Μαζωνάκης άκουσε το «Χρόνια πολλά», ευχαρίστησε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και μίλησε για το πως βλέπει τον εαυτό του στην μετά Μαζώ εποχή.

Μετά άρχισε ένα αυθόρμητο live που κράτησε για μιάμιση περίπου ώρα. 




Παρέλαση φίλων από το μικρόφωνο


Με την προτροπή του Χρύσανθου Πανά, ο εορτάζων ανέβηκε στρην μικρή πίστα μαζί με τέσσερις μουσικούς του και ερμήνευσε κάποιες μόνο από τις διαχρονικές του επιτυχίες όπως  τα «Ανήκω σε μένα» και «Φεύγω για μένα» με την συνοδεία των φίλων του στα ρεφρέν.

Αυτή ήταν ουσιαστικά η αρχή του αυτοσχέδιου πάρτι, αφού ο Γιώργος φώναξε αρχικά τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος είπε το «Κάποια μέρα» ενώ αυτός του έκανε δεύτερες φωνές.



Ακολούθησαν ο Μπάμπης Στόκας που του αφιέρωσε το «Ερωτικό» του Τζίμη Πανούση και δέχθηκε παραγγελία από τον Μαζώ που ήθελε να ακούσει και το «Πούλα με», όπερ και εγένετο.

Η Τάμτα έλαμψε ερμηνεύοντας το «Knockin on heaven's door» ενώ την σκυτάλη πήραν ο Δήμος Αναστασιάδης, η Μαλού, η Αμαρυλλίς και έσχατος ο Χρύσανθος Πανάς.

Τα κινητά των καλεσμένων πήραν «φωτιά» από τα βίντεο και τις φωτό, σε ένα mix & mach κάλεσμα όπου όλοι ένοιωθαν χαλαροί και απείχε μακράν από τον όρο στημένο.







Δείτε βίντεο: «Όσο ζω Μαζώ»: Έκλεισε τα 46 ο πιο ευγενικός αλήτης


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr