Η Jessica Biel κάνει μπάνιο μαζί με τον δίχρονο γιο της για λόγους σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης

Η σύζυγος του Justin Timberlake δηλώνει: «Πιστεύω ότι αν η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ξεκινήσει από νωρίς, δεν υπάρχει ντροπή»

Η Jessica Biel και ο Justin Timberlake είναι περήφανοι γονείς και δεν το κρύβουν, γι' αυτό ως περήφανοι γονείς θα θελαν το καλύτερο για το 2χρονο γιο τους, τον Silas. 

Και όπως αποδεικνύεται του το παρέχουν με κάθε δυνατό τρόπο, στοχεύοντας στη σωστή ανατροφή του από πολύ μικρή ηλικία, συμπεριλαμβανομένης και της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.


Η Biel εξήγησε τη φιλοσοφία της κατά τη διάσκεψη MAKERS 2018, στο Λος Άντζελες την Τρίτη, προωθώντας παράλληλα ένα βίντεο σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης για παιδιά που δημιουργήσε με την Chelsea Handler. 



Η 35χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι είναι ανοιχτή και ειλικρινής σε θέματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης απέναντι στο γιο της, τον Silas, παρόλο που είναι ακόμα πολύ νέος. Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά στο People: 

«Έχω ένα γιο 2,5 χρονών και ξεκινάμε τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση τώρα. Χρησιμοποιούμε τεχνικούς όρους ... κάνουμε μπάνιο μαζί και λέμε, "Αυτό είναι αυτό που έχω εγώ. Αυτό είναι αυτό που έχεις εσύ. Απλώς μιλάμε γι' αυτό, ξέρω ότι είναι πολύ μικρός, αλλά πιστεύω πραγματικά ότι αν η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ξεκινήσει από νωρίς, δεν υπάρχει ντροπή. Δεν θέλω να του πω "πρόσεξε τα ιδιωτικά σου μέρη" και πρόσεχε το άλλο. Έχεις αυτό και το δικό σου είναι διαφορετικό από το δικό μου αλλά αυτό είναι cool. Πρέπει να σεβόμαστε τον εαυτό μας και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Έτσι πιστεύω ότι αυτό πρέπει να ξεκινάει από πολύ μικρή ηλικία».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr