Γιάνης Βαρουφάκης: Δυστυχώς είμαι από εκείνους τους πατεράδες που πάντα σιχαινόμουν

««Εγώ δεν θα χωρούσα σε αυτό το σπίτι εάν δεν ήταν η Δανάη (Στράτου), δεν θα με κράταγε το σπίτι. Θα έπρεπε να φύγω. Χωράω επειδή είναι η Δανάη», είπε στην Κατερίνα Λάσπα

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο Γιάνης Βαρουφάκης ανοίγει την καρδιά και μιλάει στην Κατερίνα Λάσπα και το Real Talk (θα προβληθεί απόψε στις 21:30 από τη NOVA) για την οικογένειά του, για τον αν ονειρευτεί πρωθυπουργία και πολλά ενδιαφέροντα. 

Μιλώντας για τις γυναίκες της ζωής του σημειώνει: «Εγώ δεν θα χωρούσα σε αυτό το σπίτι εάν δεν ήταν η Δανάη (Στράτου), δεν θα με κράταγε το σπίτι. Θα έπρεπε να φύγω. Χωράω επειδή είναι η Δανάη. Η ουσία είναι ότι δεν έχουμε μεγάλα “εγώ”, έχουμε πάρα πολύ μεγάλη εγρήγορση, φιλοδοξία –όχι για θέσεις και τέτοια- αλλά για να κάνουμε πράγματα».

Όπως είναι φυσικό οι αντιπαραθέσεις δεν λείπουν, καθώς όπως σημειώνει ο ίδιος: «η σύγκρουση, δεν καταστρέφει μόνο, δημιουργεί και πράγματα που έχουν αξία και δεν θα υπήρχαν διαφορετικά… έτσι είναι κι η σχέση μας».

Όσον αφορά στην κόρη του, Ξένια, η οποία είναι 13 ετών εξήγησε πως δεν του μοιάζει πολύ, σχολιάζοντας με χιούμορ: «Φαντάσου κορίτσι να μου έμοιαζε περισσότερο. Ευτυχώς μοιάζει στη μάνα της».

«Δυστυχώς είμαι από εκείνους τους πατεράδες που πάντα σιχαινόμουν», σημειώνει ανάμεσα σε άλλα.

Δείτε το βίντεο με ένα μικρό δείγμα της συνέντευξης του Γιάνη Βαρουφάκη.