To γράμμα του πρίγκιπα Τζορτζ στον Άη Βασίλη - Τι δώρο ζήτησε για τα Χριστούγεννα

Το γράμμα παρέδωσε ο Ουίλιαμ στον Άγιο Βασίλη κατά την επίσκεψή του στην Φινλανδία - Το απίστευτο δώρο που ζήτησε ο μικρός πρίγκιπας

Μπορεί να είναι ο τρίτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, δεν παύει όμως να είναι ένα μικρό παιδί. Ο λόγος για τον πρίγκιπα Τζορτζ, τον πρωτότοκο γιο του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, ο οποίος έγραψε το δικό του γράμμα στον Άγιο Βασίλη, ζητώντας το δώρο του για τα Χριστούγεννα. 

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την ευκαιρία της διήμερης επίσκεψής του στην Φινλανδία συνάντησε τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών και παρέδωσε ο ίδιος το γράμμα του μικρού πρίγκιπα, το οποίο είχε γράψει με τον παιδικό γραφικό του χαρακτήρα και ζητούσε ένα περιπολικό! 



Ο Ουίλιαμ πήγε στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Ελσίνκι, έβγαλε το γράμμα από το σακάκι του και το έδωσε στον Άγιο Βασίλη, λέγοντάς του: «Τώρα που σε είδα έχω να σου δώσω αυτό το γράμμα». «Δεν έχει ζητήσει πολλά  πράγματα, πιστεύω ότι ένα μόνο είναι εντάξει», είπε γελώντας ο Βρετανός πρίγκιπας. 

Ο Άγιος Βασίλης με τη σειρά του άνοιξε το γράμμα που περιείχε μία φόρμα συμπλήρωσης κενών και διάβασε τι ζητούσε ο μελλονικός βασιλιάς της Βρετανίας: «Αγαπημένε μου Άη Βασίλη, φέτος ήμουν καλό/κακό παιδί», ξεκινά η φόρμα. Ο πρίγκιπας είχε κυκλώσει τη λέξη «καλό» και στο κενό είχε γράψει ότι θέλει από τον Άγιο ένα "περιπολικό". Στο τέλος είχε γράψει το όνομά του. 

Ο περήφανος μπαμπάς Ουίλιαμ στάθηκε στη λέξη «καλό» και είπε για τον γιο του ότι «είναι ένα πολύ πολύ καλό παιδί». Ο Άγιος Βασίλης από την πλευρά του έγνεψε θετικά στον πρίγκιπα ότι θα ικανοποιήσει την επιθυμία του γιου του και εκείνος χαμογέλασε.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr