Δημήτρης Λιγνάδης στο ΟΛΑ: Ο έρωτας είναι μόνο XL και γράφεται με «Ε»

Γουστάρω τις προκλήσεις γιατί μου δίνουν ζωή, εξομολογήθηκε στον Θέμο Αναστασιάδη στον οποίο αποκάλυψε ότι στο σπίτι του έχει μεγάλο στοκ από... λεμόνια!

Για τον έρωτα, τις προκλήσεις, τα σχέδιά του και τα... λεμόνια μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο δημοφιλης ηθοποιός αποκάλυψε ότι γουστάρει τις προκλήσεις «γιατί μου δίνουν ζωή». «Η τέχνη και η ζωή είναι καύσιμο. Αυτό το νόημα έχει η επανάσταση. Όποιος λέει "ας γίνουμε επαναστάτες" είναι τζάμπα μάγκας» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Σχολιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην κοινωνία είπε ότι «εμείς κάποτε λέγαμε τι δουλειά θέλεις να κάνεις και τώρα λέμε τι δουλειά μπορείς να βρεις».

Μιλώντας για την επιστροφή του στην Επίδαυρο φέτος το καλοκαίρι ως Κρέοντας στην Αντιγόνη που θα σκηνοθετήσει ο Σπύρος Λιβαθηνός ο αγαπημένος ηθοποιός είπε ότι «η Επίδαυρος είναι πολύ μεγάλη μου χαρά» αποκαλύπτωντας ότι ο Αλέξης Μινωτής «ήταν μόνο βρισιές γιατί ήταν πολυ σκληρός δάσκαλος».

Ξεχωριστό κεφάλαιο στη ζωή του είναι ο έρωτας για τον οποίο είπε ότι «έρχεται μόνο σε extra lagre και όχι σε medium και γραφεται με "Ε" κεφαλαίο. Ο Έρωτας είναι καταδικασμένος είτε να εκραγεί είτε να γίνει σχέση».

Σχολίασε, δε, ότι «το βασικό δεν είναι αν τον έχεις μεγάλο ή μικρό αλλά πόσο μεγάλο τον έχεις τον εγκέφαλο».

Όσο για το αν έχει ποτέ δεχθεί λεμόνια για κάποιο ρόλο που έχει υποδυθεί απάντησε αφοπλιστικά ότι «έχω στοκ από λεμόνια στο σπίτι μου που τα έχω ρίξει εγώ στον εαυτό μου».







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr