Η Adele μεταμφιέστηκε σε George Michael
10.05.2015
14:41
Το δώρο της Adele στους διαδικτυακούς της φίλους για τα 27ά της γενέθλια- Ο ποπ σταρ με καταγωγή από την Κύπρο της απάντησε μέσω twitter: «Χρόνια πολλά Adele! Είμαι τόσο κολακευμένος! Αγαπώ αυτόν που τραγουδά ελληνικά!»
Τα 27ά της γενέθλια γιόρτασε η Adele στις 5 Μαΐου και σκέφτηκε να κάνει ένα δώρο στους διαδικτυακούς της φίλους, ευχαριστώντας τους για τις θερμές ευχές τους. Για την ειδική περίσταση των γενεθλίων της, έβαλε μία καστανή περούκα, ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά και ένα δερμάτινο jacket και μεταμφιέστηκε στον "ήρωα" της, George Michael.
Ο George Michael έσπευσε να της ευχηθεί μέσω Twitter και να την ευχαριστήσει για το κοπλιμέντο που του έκανε: «Χρόνια πολλά Adele! Είμαι τόσο κολακευμένος! Αγαπώ τον "Έλληνα που τραγουδάει"!», έγραψε στα social media.
, των οποίων η περιουσία ανέρχεται σε 25 εκατ.λίρες, για τον καθένα τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr