Πρίγκιπας Κάρολος: «Θα ήθελα αυτή τη φορά το μωρό να είναι κοριτσάκι»

Ενθουσιασμένος για το γεγονός, ότι η Kate Middlenton και ο πρίγκιπας William θα του χαρίσουν ακόμα ένα εγγονάκι, ο πρίγκιπας Κάρολος, έκανε τις πρώτες δηλώσεις.

Στο άκουσμα της ευχάριστης είδησης, ότι θα γίνει πάλι παππούς, ο πρίγκιπας Κάρολος έκανε τις πρώτες δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Ο 65χρονος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ανυπομονώ να γίνω παππούς αλλά εύχομαι αυτή τη φορά το μωρό να είναι κοριτσάκι».

Οι φήμες είχαν οργιάσει εδώ και καιρό ότι ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton περιμένουν το δεύτερό τους παιδί. Πριν λίγες ημέρες όμως, το παλάτι επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα. Η 32χρονη Kate αναμένεται να κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της το επόμενο έτος.

Σε μία σύντομη δήλωσή του, το παλάτι του Κένσινγκτον, ανακοίνωσε: «Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ περιμένει το δεύτερο παιδί τους. Η βασίλισσα και τα μέλη των δύο οικογενειών είναι ενθουσιασμένοι με την είδηση​​. Όπως και με την πρώτη εγκυμοσύνη της, η Δούκισσα πάσχει από υπερέμεση κύησης. Η αυτής υψηλότης δεν θα συνοδεύσει τον Δούκα του Κέιμπριτζ  στο σχεδιαζόμενο ταξίδι του σήμερα στην Οξφόρδη. Η Δούκισσα περιβάλλεται από γιατρούς στο Παλάτι του Κένσινγκ».

Διαβάστε περισσότερα στο  instyle.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr