Το πάρτι της Στεφανίας Γουλιώτη για τα 46α γενέθλιά της και ο χορός με τον Χρήστο Λούλη
04.11.202623:30
Η ηθοποιός διασκέδασε με τους φίλους, ενώ δημοσίευσε φωτογραφίες από τη βραδιά στα social media
Σαράντα έξι ετών έγινε η Στεφανία Γουλιώτη, διοργανώνοντας ένα πάρτι με φίλους. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Χρήστος Λούλης με τον οποίο επιδόθηκε σε έναν ξέφενο χορό.
Η ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από τη βραδιά, δείχνοντας στιγμές από τη διασκέδασή της, ενώ συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα χιουμοριστικό και την ίδια στιγμή προσωπικό μήνυμα για τις φιλίες, τις σχέσεις και τους ανθρώπους που παραμένουν στη ζωή της.
«Μια ευτυχισμένη μέρα! Ζήτησα στους φίλους μια τρελή βραδιά, μου τη χάρισαν! Ζήτησα να πιάσουμε πάτο και τον πιάσαμε!», έγραψε αρχικά η ηθοποιός, δίνοντας μια γεύση από το κλίμα του πάρτι.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις προσωπικές της σχέσεις και στο πώς αυτές είχαν επηρεάσει τις φιλίες της στο πέρασμα των χρόνων, τονίζοντας ότι είχε απομακρυνθεί από αρκετούς ανθρώπους. «Μέσα στα χρόνια εξαρτιόμουν πολύ από τις σχέσεις μου και έχασα πολλούς φίλους, αλλά για καλή μου τύχη δεν παίρνουν προσωπικά την απομάκρυνση και είναι ακόμα εδώ! Μαζί με αρκετούς καινούριους!», σημείωσε, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για τους ανθρώπους που εξακολουθούν να βρίσκονται στο πλευρό της.
Δεν παρέλειψε να σχολιάσει με χιούμορ την τούρτα που της ετοίμασαν οι φίλοι της, αποκαλύπτοντας ότι είχαν ξεχάσει να προμηθευτούν τα σωστά κεράκια για την ηλικία της. «Η τούρτα που μου φτιάξαν δείχνει την αγάπη που μου έχουν! Ξέχασαν τα σωστά κεράκια βέβαια, για όποιον αναρωτιέται έπρεπε να είναι 46!», πρόσθεσε.
Δείτε την ανάρτησή της
Η ηθοποιός ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν κοντά της για να γιορτάσουν, αλλά και εκείνους που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν επειδή αρρώστησαν, σχολιάζοντας αστειευόμενη: «Σας ευχαριστώ όλους! Και σας που χθες δεν ήσασταν εκεί γιατί αρρωστήσατε. Μα τι κυκλοφορεί».
Κλείνοντας την ανάρτησή της, η Στεφανία Γουλιώτη διευκρίνισε με χιούμορ ότι επέλεξε να δημοσιεύσει μόνο «λίγες ακίνδυνες στιγμές» από τη βραδιά, κάνοντας παράλληλα ιδιαίτερη αναφορά στον Χρήστο Λούλη. «Ειδική μνεία στο ντουέτο με το alter ego μου», έγραψε, κάνοντας tag τον συνάδελφό της, ο οποίος συμμετείχε στους εορτασμούς για τα γενέθλιά της.