Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Η κόρη μου είναι η καλύτερη εκδοχή η δική μου και του πατέρα της

Είναι ένα θαυμαστό παιδί, είμαι πολύ περήφανη, δήλωσε η ηθοποιός για τη Μαρία Χάνου που χαράσσει τη δική της πορεία στην υποκριτική

Με λόγια περηφάνιας μίλησε για την κόρη της η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η ηθοποιός στάθηκε σε όλα εκείνα τα στοιχεία που ξεχωρίζει στη Μαρία Χάνου, η οποία χαράσσει τη δική της πορεία στην υποκριτική. Αφού υπογράμμισε τη συνέπεια, την ψυχραιμία και την ευγένεια που τη χαρακτηρίζουν, υποστήριξε πως αποτελεί την καλύτερη εκδοχή της ίδιας και του πατέρα της, του Ταξιάρχη Χάνου.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Ενοικιάζεται», στην οποία πρωταγωνιστεί η κόρη της μαζί με τον Παναγιώτη Εξαρχέα. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», δήλωσε περήφανη για εκείνη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι συνεπής, είναι πολύ ψύχραιμη, είναι ευγενική. Έχει συμπόνια, δεν έχει ιδιοτέλεια. Είναι ένα θαυμαστό παιδί. Είμαι πολύ περήφανη. Είναι η καλύτερη εκδοχή η δική μου και του πατέρα της».  

Δείτε το βίντεο 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr