Η αφιέρωση των Χατζηφραγκέτα στον Γιώργο Μαζωνάκη, τραγούδησαν το «Είσαι Το Λάθος Μου Το Τελευταίο», δείτε βίντεο

Οι Βαγγέλης Χατζηγιάννης και Πάνος Φραγκιαδάκης αποχαιρέτισαν τον καλλιτέχνη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών

Μία αφιέρωση στον Γιώργο Μαζωνάκη που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή έκαναν  οι Χατζηφραγκέτα, ερμηνεύοντας το «Είσαι Το Λάθος Μου Το Τελευταίο».

Το βράδυ της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου, το συγκρότημα έδωσε μία συναυλία στη σκηνή της Τεχνόπολης και ανάμεσα στις στιγμές που ξεχώρισαν από την εμφάνισή τους, ήταν όταν ο Πάνος Φραγκιαδιάκης είπε το ρεφρέν του κομματιού του Γιώργου Μαζωνάκη, αποχαιρετώντας έτσι τον καλλιτέχνη που έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη, στα 54 του χρόνια από ανακοπή.

Δείτε βίντεο


Σε άλλο σημείο της συναυλίας, οι Βαγγέλης Χατζηγιάννης και Πάνος Φραγκιαδάκης τραγούδησαν το «Ζηλεύω», όπως έγινε γνωστό μέσα από βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr