Η Μενεγάκη φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον Παντζόπουλο στις διακοπές τους: «Του χρόνου το καλοκαίρι, την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος;»

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε στιγμιότυπα με μαγιό και εικόνες με τον σύζυγο και τα παιδιά της από το καλοκαίρι τους

Αγκαλιά με τον Ματέο Παντζόπουλο φωτογραφήθηκε η Ελένη Μενεγάκη στις διακοπές τους και ζήτησε ραντεβού μαζί με τον ίδιο και τα παιδιά τους το επόμενο καλοκαίρι.

Η παρουσιάστρια, τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, μοιράστηκε στο Instagram στιγμιότυπα με μαγιό και εικόνες με τον σύζυγο και τις κόρες της, δείχνοντας πώς πέρασαν το καλοκαίρι τους, σημειώνοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης: «Του χρόνου το καλοκαίρι, την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος;».

Στην πρώτη φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη είναι ξαπλωμένη στην παραλία, φορώντας  μαύρο μαγιό και κοιτά την κάμερα ενώ στα χέρια της κρατά ένα βιβλίο. Στο επόμενο στιγμιότυπο παρουσιάζεται η μικρή της κόρη πάνω σε σκάφος, ενώ σε άλλες φωτογραφίες ποζάρει μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο σε διάφορα σημεία, χωρίς να αποκαλύπτει σε ποιο μέρος βρέθηκαν. Το προηγούμενο διάστημα πέρασαν από την Ιταλία στη Νάξο και έπειτα στην Κεφαλονιά.

Δείτε τις φωτογραφίες

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr