Η Σμαράγδα Καρύδη με μπικίνι δίπλα στον σκύλο της: «Ξεκουραζόμαστε και κάνουμε λίγη αποτοξίνωση από τα σόσιαλ»

Η ηθοποιός εξήγησε γιατί δεν ήταν ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram το τελευταίο διάστημα

Με μπικίνι δίπλα στον σκύλο της πόζαρε η Σμαράγδα Καρύδη, εξηγώντας πως δεν ήταν ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram το τελευταίο διάστημα, καθώς ξεκουραζόταν και παράλληλα έκανε αποτοξίνωση από τα social media.

Η ηθοποιός την Κυριακή 23 Αυγούστου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στιγμιότυπα από τις διακοπές της, σημειώνοντας πως πέρασε τις προηγούμενες ημέρες της κολυμπώντας στη θάλασσα, παρακολουθώντας ταινίες, παίζοντας και γνωρίζοντας νέα πρόσωπα.

Η Σμαράγδα Καρύδη ευχήθηκε στη λεζάντα της ανάρτησής της να περνούν και οι ακόλουθοί της το ίδιο όμορφα: «Εδώ είμαστε. Κάναμε λίγο καιρό να τα πούμε γιατί ξεκουραζόμαστε, τρώμε, κολυμπάμε, παίζουμε, κουτσομπολεύουμε, κάνουμε τραπέζια με φίλους, λίγη αποτοξίνωση από τα σόσιαλ, γενέθλια, νυχτερινές ενδιαφέρουσες κουβέντες, ταινίες και παζλ. Αύγουστος ακόμα και μαζί με τον @yiannisofficial σας στέλνουμε φιλιά κι ευχές για να περάσετε όμορφα όπου κι αν είστε», έγραψε.

Δείτε τις φωτογραφίες


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr