O Στίβεν Σβάρτσμαν της Blackstone χόρεψε με τις «Καμπάνες» του Κωνσταντίνου Αργυρού στην Κεφαλονιά, δείτε βίντεο

Στην παρέα του Αμερικανού επιχειρηματία ήταν και η Σίλια Κριθαριώτη

Με τις «Καμπάνες» του Κωνσταντίνου Αργυρού διασκέδασε ο πρόεδρος και CEO της  Blackstone, Στίβεν Σβάρτσμαν, στην Κεφαλονιά.

Την Πέμπτη 30 Ιουλίου, ο καλλιτέχνης βρέθηκε σε ένα πάρτι, που πραγματοποιήθηκε στο Φισκάρδο. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και η Σίλια Κριθαριώτη, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο από τη βραδιά.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε επιτυχίες του, μεταξύ των οποίων ήταν και το ομότιτλο κομμάτι από το νέο άλμπουμ του «Καμπάνες». Ο Αμερικανός επιχειρηματίας έδειχνε να διασκεδάζει με το τραγούδι του Έλληνα καλλιτέχνη, χορεύοντας στους ρυθμούς του.

Δείτε βίντεο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr